Ciutat

Bombolla immobiliària? Així ha crescut el preu de lloguer a Sabadell

AA

El preu del lloguer ha crescut un 15,1% a Sabadell en sis anys, el que suposa superar el 6,7% marcat per l'IPC. Segons el que s'extreu de les dades trimestrals atorgades pel portal immobiliari Idealista.es, la pujada encara queda molt lluny dels increments que s'han experimentat a Barcelona i les poblacions de l'Àrea Metropolitana.

Aquesta és una comparativa de la pujada dels preus de lloguer de 2012 a 2018 a Sabadell, a Barcelona i a poblacions amb una demografia similar a la cocapital vallesana. A la ciutat comtal, en només sis anys, els lloguers s'han disparat un 47,4%, tres vegades més de la pujada experimentada a Sabadell.

Publicitat

Un pis de 80 m2 costaria avui, a partir d'aquestes dades, 755,20 euros a Sabadell, mentre que a Barcelona serien 1.407,20 euros, pràcticament el doble. A la veïna Terrassa, el mateix pis costaria 705,60 euros.

A l'edició en paper d'aquest dimarts, trobaràs un reportatge sobre la bombolla immobiliària a Sabadell i l'opinió de l'alcalde, Maties Serracant, en matèria d'habitatge.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top