Ciutat

El PSC alerta que el Taulí es pot quedar a mínims durant l’estiu

La porta d'urgències de l'Hospital Taulí / Lluís Franco

El PSC de Sabadell alerta que aquest estiu l’Hospital Taulí pot quedar a mínims si es tornen a tancar llits i plantes com ha passat en anys anteriors. Els socialistes s’han dirigit al Parlament per preguntar quin serà el pla d’actuació durant el període de vacances.

Pol Gibert, primer secretari dels socialistes de la ciutat i diputat al Parlament ha criticat l’Ajuntament. “Hi ha una deixadesa que afecta molt negativament en la sanitat de Sabadell i de la comarca generant incertesa i preocupació entre la ciutadania i el nostre Ajuntament no vol posar-se al capdavant per buscar solucions”.

“Volem saber quants llits i quants quiròfans s’han tancat aquest estiu a l’Hospital Parc Taulí, la data en que es van tancar i quan té previst el Govern tornar-los a obrir”, ha dit Gibert. El polític sabadellenc també ha requerit al Parlament quines repercussions té pels ciutadans i que “no és de rebut que mentre els pacients esperen hores i dies a urgències es tanquin habitacions”.

Així mateix, els socialistes han demanat quin és el pla d’acció, de reducció de plantilles, horaris i activitats per l’Hospital per aquest estiu.

Comentaris
To Top