Ciutat

MAPA: Es disparen les matriculacions de motocicletes a Sabadell

Les entrades i les sortides de Sabadell en hora punta, així com les dificultats per trobar aparcament, són un autèntic incordi pels veïns i treballadors de la cocapital vallesana. Aquesta podria ser una explicació al fet que s’hagin disparat les matriculacions de motocicletes arreu de la ciutat en només un any. Segons les dades del Gremi del Motor a les quals ha tingut accés Diari de Sabadell, les matriculacions han pujat un 25,2% fins a juny.

Per aquestes dates, l’any passat s’havien matriculat 317 motocicletes; mentre que ara la xifra ha escalat fins les 397. No obstant això, la gran recuperació del mercat no ha anat en detriment de les matriculacions de turismes, que només ha baixat un 1,56% en el que portem d’any.

Els nous registres de motocicletes es veuen reflectits arreu de la ciutat. Les matriculacions, que s’introdueixen segons el codi postal de la ciutat, permeten veure diferències. Al centre de la ciutat (Centre i Hostafrancs), on hi ha més proximitat amb els serveis de transport públic, només hi ha una . Per contra, l’àmbit que abarca barris com Castellarnau, Can Rull, Can Llong fins a Hostafrancs, es produeix el repunt més considerable: un 69,95% d’augment, amb 362 matriculacions en el que va d’any.

Els 4×4, de moda

Malgrat la lleugera davallada dels turismes, els tot terreny experimenten una pujada espectacular del 61,1% en un any. Si el mes de juny del 2017 s’havien matriculat 721 vehicles 4×4, ara se n’han inscrit 1.162.

Tot gràcies a les pujades que s’experimenten a l’àmbit que abarca barris com Castellarnau, Can Rull, Can Llong fins a Hostafrancs (+187,5%) i a Can Feu i Gràcia, amb un 77,4% de creixement. Destaca també la part dreta de la Rambla, Covadonga, Torre-Romeu i el Poblenou on les matriculacions s’han multiplicat per tres.

Comentaris
To Top