ESPORTS

El CE Sabadell vol un Primera Divisió per fer la presentació oficial

Toni Seligrat i els seus homes tornaran a la Creu Alta el dilluns 16 de juliol

La pretemporada del Centre d’Esports Sabadell ja té data d’inici. El dilluns 16 de juliol es posarà en marxa a les ordres del tècnic Toni Seligrat. Ho faran amb una sessió a l’Estadi de la Creu Alta a la tarda, coincidint pràcticament amb la Junta General Ordinària i Extraordinària que celebra l’entitat a partir de les 19 hores a la mateixa seu del club. Aquest any el gruix bàsic de la plantilla estarà totalment configurat i només quedarà per completar alguna posició concreta o les places sub-23 en què ara mateix s’està treballant.

També està agafant cos el programa de partits amistosos. De fet, n’hi un d’oficil ja concretat corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta davant la Fundació Gramenet (3ª Divisió) el dissabte 28 de juliol a les 20 hores en el Municipal de Santa Coloma. La possible continuïtat del Sabadell en aquesta competició condiciona altres opcions de partits, com a Peralada l’11 d’agost. En principi, sí que estàn confirmats els de Palamós (26 de juliol) i al camp de l’Espanyol B el 18 o 19 d’agost previ a l’inici de la Lliga a 2ªB. El primer test serà un partit de preparació contra el filial arlequinat de Pablo Becerril el dissabte 21 de juliol.

D’altra banda, el Consell d’Administració del Centre d’Esports està gestionant la possibilitat de jugar un amistós a la Creu Alta contra un Primera Divisió coincidint amb l’acte de presentació oficial de la plantilla 18/19. No seria l’Espanyol com altres vegades sinó que tot apunta al Girona. La data seria durant la primera setmana d’agost. L’objectiu és tenir-ho lligat els próxims dies.

Comentaris
To Top