ESPORTS

Ja es coneixen els calendaris de la Primera i Segona Catalana

El Sabadell Nord debutarà a casa davant el Vilassar de Mar

Els equips sabadellencs que militaran a la Primera i Segona Catalana ja coneixen, des d’aquest divendres, el calendari dels partits de la temporada 18/19.

L’únic representant de la ciutat que jugarà a la Primera Catalana -Sabadell Nord- debutarà el proper 2 de setembre al municipal de Ca n’Oriac davant el Vilassar de Mar, equip que va perdre la categoria la temporada passada i que serà una prova de foc per als jugadors de Quico Díaz.

Partit especial

El derbi davant el Rubí no es farà esperar i a la tercera setmana de competició els jugadors rubinencs visitaran Sabadell. Aquest partit serà especial per al tècnic Quico Díaz ja que anys enrere va dirigir el conjunt rubinenc quan militava a la Tercera Divisió.

La nota positiva del calendari serà que el Sabadell Nord tancarà la lliga davant la seva afició el 26 de maig davant el Banyoles.

Sabadell ‘B’ i Sabadellenca

Els arlequinats, que intentaran recuperar la categoria perduda, debutaran el poper dia 2 de setembre al camp del Cardedeu mentre que la Sabadellenca rebrà el Can Parellada al municipal La Creu. El derbi no es farà esperar i els de la zona Sud de la ciutat visitaran l’Olímpia el proper 7 d’octubre.

Comentaris
To Top