Temps Lliure

Creix un 5% l’ocupació als teatres durant la temporada 2017-18

L’Ajuntament valora positivament la crescuda de l’ocupació tot i que baixa el total d’espectadors, i anuncia part de la programació de la següent temporada

L’Ajuntament ha fet la valoració de la temporada als teatres de la ciutat de Sabadell. Una temporada on la xifra d’espectadors ha baixat lleugerament, tot i que també s’han fet menys funcions que l’any passat, però l’ocupació ha pujat un 5%. Aquesta temporada han passat per les sales de teatre de la ciutat 85.000 espectadors davant dels 92.000 de la temporada passada.

Tot i això, el consistori en fa una valoració positiva, assegurant que l’aposta de teatre i de música moderna ha funcionat bé i ha tingut una bona acollida.

L’Ajuntament també ha volgut destacar l’ampliació de cartellera entorn els nous formats, que ja suposen un 13% davant del 7% de l’any anterior. En total, però, el que més destaca a Sabadell són les produccions pròpies, que de 260 funcions fetes a la ciutat, el 52% han sigut de producció pròpia, xifres que demostren el pes de creació que hi ha a la ciutat.

Programació temporada setembre-desembre

De cara a la temporada que ve es seguirà amb la idea d’apostes potents per seguir amb les bones xifres d’assistència. Pel Teatre Principal hi passaran obres com ‘Èdip’, amb la direcció d’Oriol Broggi i l’actuació de Julio Manrique, i el sabadellenc Marc Rius, o també ‘Un tret al cap’ amb la direcció de Pau Miró i l’actuació d’Emma Vilarasau, o la presentació del nou àlbum de Xarim Aresté, polinèsies.

Pel que fa l’Estruch, apostarà pel circ, dansa i teatre amb Pepa Plana i Orobitg, Uncia, de Danae Dimitradi o Myres, de la companyia Grop.

La Faràndula seguirà amb la temàtica de musicals, amb ‘La Bella i la Bèstia’, o també amb els mítics ‘Els Pastorets’, entre altres apostes com ‘Chopin, Polònia i Dràcula’ de l’Orquestra Simfònica del Vallès o ‘Una galàxia de músiques’.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top