ESPORTS

Fito reconeix que té possibilitats de tornar al CE Sabadell

La seva aportació va ser clau en la temporada de l'ascens a Segona Divisió

Podria estar a prop. El Centre d’Esports està en negociacions amb Fito Miranda per intentar el seu retorn. El mateix jugador va reconèixer a Diari de Sabadell que “hi ha possibilitats”, però tampoc vol avançar-se perquè té diferents ofertes sobre la taula. La seva gran temporada passada en el Cornellà ha propiciat l’interès de diversos clubs, però Fito valora de manera “positiva” l’opció de tornar a vestir la samarreta arlequinada.

Fonts del club també han confirmat que el nom de Fito està en un lloc preferent en la llista de prioritats per reforçar el mig del camp. Es tracta d’un futbolista polivalent que podria adaptar-se a banda o altres posicions. També significaria un bon reclam per l’afició, que el va tractar amb gran estima per la seva entrega i implicació, essent una peça clau la temporada 10/11 en l’ascens a Segonda Divisió A. Els seus gols contra l’Ontinyent i Grament a Santa Coloma en el tram final de la lliga regular van ser decisius.

Ara, Fito es planteja seriosament la seva tornada a la Creu Alta. “Estem parlant i no es pot descarta res, però no puc amagar que m’agradaria”. Ara caldrà que s’arribi a un acord en l’aspecte econòmic. Un dels equips que estava interessat, el Castellón, sembla que ha quedat descartat. Fito ja havia jugat en el club albinegre a Tercera Divisió i després va signar dues bones campanyes amb el Burgos abans d’incorporar-se al Cornellà. En cas de confirmar-se significaria el quart retorn d’un exjugador arlequinat. “Espero que a final d’aquesta setmana estigui tot decidit, en un sentit o un altre”, va sentenciar Fito.

Comentaris
To Top