Esports

Jordi Morales al Top 10 mundial adaptats de tennis taula

Jordi Morales en plena acció aquesta temporada

El director tècnic i palista del Club Natació Sabadell, Jordi Morales, s’ha situat al Top 10 mundial adaptat de tennis de taula en el rànquing actualitzat de la Federació Internacional. Classificat pel Mundial que es jugarà a la tardor, Morales es troba ara mateix en la vuitena posició, un lloc de privilegi que vol mantenir de cara a la propera gran cita esportiva internacional. La seva experiència pot ser molt valuosa perquè ja ha participat en 5 Jocs Paralímpics on ha aconseguit pujar al podi.

D’altra banda, el jugador juvenil del Club, Dani Castro, s’ha proclamat campió del Top-8 Barcelona absolut celebrat en el Complex Esportiu de Reina Elisenda. Castro va guanyar els set partits disputats, la majoria d’ells per 3-0, superant a jugadors que han competit a Primera i Segona Nacional aquesta temporada. En el Top Barcelona de Preferent, el campió va ser el jugador infantil del Club Natació, Marc Ferruz. En dobles, victòria final per Dani Castro fent parella amb Gerard Madico (Amics Terrassa). En veterans 40 anys, Montse Weisz va acabar en cinquè lloc.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top