ESPORTS

El CNS tennis taula confirma la permanència dels seus dos equips masculins

El tercet del CNS a Primera Nacional. /Cedida

L’equip de tennis taula del Club Natació Sabadell, tot i la derrota a la pista de l’Esparreguera per un ajustat 4-3, ha certificat aquest cap de setmana la permanència a la Divisió d’Honor masculina. Quan falten cinc jornades, els nedadors sumen cinc victòries més que Badalona i Olot, i a més tenen l”average’ guanyat a ambdós rivals. D’aquesta manera, el CN Sabadell ja ha confirmat que la propera temporada competirà, com a mínim, a la categoria de plata del tennis taula estatal.

El Club és tercer a la taula, en posició de fase d’ascens a Superdivisió, i amb quatre punts de marge respecte als seus principals perseguidors, Vic i Esparreguera. El tercet titular actual, format per Luca Khidasheli, Xavi Casadevall i el japonès Hiroaki Kudo haurà de canviar properament. Kudo jugarà el cap de setmana vinent el darrer partit amb la samarreta del Club Natació, perquè tornarà al Japó a finals del mes de març.

També s’ha assegurat la permanència aquest cap de setmana el segon equip del CN Sabadell a la Primera Nacional en guanyar a la pista del Torelló per 3-4. Amb Pere Weisz, Joan Barberà Soler i Sergi Bocanegra han pogut imposar-se a un rival directe, que ara ja se situa a cinc partits dels nedadors.

Comentaris
To Top