ESPORTS

Divuit medalles per al CN Sabadell al Campionat de Catalunya de tennis taula

Un partit del Campionat. /Lluís Franco

Després de gairebé dues setmanes de competició, el Campionat de Catalunya de Joves de tennis taula va arribar a la seva fi el passat dimarts. El torneig celebrat al Pavelló Nord i organitzat pel CN Sabadell va finalitzar amb un balanç global molt positiu. Alguns dels millors palistes del present i futur del tennis taula català van ser a la ciutat durant els dies de competència en una gran mostra del creixement i aposta per la secció des del Club Natació.

Segon club amb més podis

Els amfitrions van sumar un total de 18 medalles durant els dies de competició a les diferents categories. Els nedadors van ser el segon club més llorejat del Campionat i el cinquè a la classificació general, només per darrere de Vic, Ganxets, Borges i Badalona.

Karen Yang va conquerir per tercer any consecutiu el títol català individual prebenjamí i Thiago Huguet va repetir el bronze de l’any passat. La sabadellenca Yang també es va penjar l’or individual, una plata de dobles fent parella amb Ona Trallero dels Falcons -va ser l’únic podi de l’altre club sabadellenc a la competició-  i la de bronze amb el seu company d’equip, Huguet, en categoria benjamí.

En la categoria aleví, l’equip del CNS, format per Fran Serrano, Quim Barberà i Huguet, va finalitzar en tercera plaça. En individual, Serrano va ser subcampió i Barberà, tercer. Als dobles, els mateixos Serrano i Barberà es van proclamar campions de Catalunya i en mixtes, Serrano amb Jana Manresa (Ganxets) van assolir la plata i Barberà amb Aina Araque (Ganxets), el bronze.

La competició d’infantils també va gaudir de protagonisme nedador amb un segon i tercer lloc de Catalunya, mentre que individualment Fran Serrano va ser tercer. Als dobles mixtes, la parella formada per Joan Barberà i Irina Gimeno (Vic) va acabar com a subcampió.

Els cadets, amb un equip de luxe format per Luca Khidasheli, Joan Barberà, Aniol Font i Owen Yang, van aconseguir una gran segona plaça final i el mateix Khidasheli també va repetir segon lloc a l’individual mentre que als dobles mixtes, Barberà i Gimeno van proclamar-se campions.

Barberà i Khidasheli també triomfen al Campionat d’Espanya

Barberà i Khidasheli van haver d’abandonar abans d’hora la competició en ser convocats per a representar la selecció catalana al Campionat d’Espanya d’edat escolar. Catalunya, amb els dos del Club, es va proclamar campiona per equips i Khidasheli també va guanyar individualment a la categoria cadet mentre que Barberà va ser subcampió infantil.

Comentaris
To Top