ALBERT SOLÉ BONAMUSA

Les polèmiques alimenten l’esport

Dos jugadors de l'Escola Pia celebren un gol / LLUÍS FRANCO

[Per Albert Solé Bonamusa, periodista i director del D.S.]

No hi ha res millor per fer créixer un esport que una rivalitat. Barça-Reial Madrid o Messi-Cristiano. Aquestes dualitats generen audiència, interès i, el que és més important, aficionats i socis que paguin per veure aquests duels. A Sabadell no en tenim gaires, de rivalitats locals. En futbol el Centre d’Esports Sabadell és el rei, i la resta li van al darrera. En handbol i bàsquet també hi ha un equip capdavanter amb els altres a categories inferiors.

L’excepció la trobem en el futbol sala, on ja des de fa alguns anys tenim dos equips de la ciutat competint a la tercera categoria espanyola: Escola Pia i Club Natació Sabadell. La coincidència a la mateixa lliga ha fet que la rivalitat entre els dos equips hagi sigut intensa -com a exemple, el derbi de la primera jornada de la temporada 2017/18-, però aquest estiu s’ha produït un fet que l’extremarà encara més.

Un dels jugadors emblema de l’Escola Pia, Dani Castro, ha fitxat pel Club, i a més cobrarà un sou. Una decisió que no ha agradat gens als del carrer Garcilaso i ha generat força polèmica. Aquestes polèmiques, però, quan porten bé són la millor benzina per fer créixer l’esport i l’afició. Al D.S. frisem per veure el derbi de la temporada vinent.

Comentaris
To Top