Ciutat

L’Ajuntament s’assegurarà que la consulta del Mercat compleixi tots els requisits

L’Ajuntament controlarà de ben a prop que la consulta del Mercat segueixi la normativa

La consulta mèdica del Mercat / LLUÍS FRANCO

Després de la polèmica sobre l’obertura d’una consulta mèdica privada en una parada del Mercat Central, l’Ajuntament ha anunciat que “revisarà, comprovarà i inspeccionarà” que la consulta compleixi amb tots els requisits i autoritzacions sanitàries necessàries. El consistori ha explicat en un comunicat que ha recollit les opinions de diferents plataformes en defensa de la sanitat pública com la Marea Blanca, en referència a la “procedència i condició privada d’aquesta activitat”.

El govern local mostra el seu suport a la sanitat pública “universal, de qualitat, integral, solidari i d’ equitat garantida”. Tot i així, com va avançar la regidora de Comerç, Marisol Martínez, en l’Audiència Pública d’aquest dilluns, cap reglament impedeix la instal·lació d’aquest tipus d’establiments. L’Ajuntament, explica en el comunicat, treballa conjuntament amb l’Agrupació de Paradistes -que és qui gestiona els mercats Central i de la Creu Alta, i amb la Diputació de Barelona, per adaptar el reglament de tots els mercats, inclosos els municipals, Torre-romeu, Campoamor i Merinals, a la nova realitat econòmica i comercial, que ha canviat des de l’última actualització el 2004.

Comentaris
To Top