Ciutat

Renovaran la plaça de Fidela Renom i creixerà un terç

La plaça de Fidela Renom / Google Maps

L’Ajuntament ha aprovat el projecte per reformar la plaça de Fidela Renom i ampliar-la un 34%, poc més d’un terç, gràcies a la incorporació del pati d’una finca adjunta que el consistori ha comprat recentment. La unificació dels dos espais i, per tant, l’ampliació de la plaça, s’aconseguirà enderrocant el mur que actualment separa la plaça de la finca.

Remodelació integral

Menys una part de la graderia, es reformarà tota la plaça. Pel que fa als jocs infantils, s’unificaran en un únic nivell, eliminant el desnivell actual de les plataformes. A l’espai de jocs s’hi afegiran nous elements, la majoria d’ells inclusius per a capacitats diverses. Els espais d’estada, d’accés i els punts de llum també es renovaran completament, així com part de la . En l’espai ampliat de la plaça s’hi ubicarà una nova zona de jocs infantils de fusta i pedra i es mantindrà la vegetació actual, encara que s’ampliarà i el terra serà de gespa. Les obres tenen un cost de 265.000 euros i es preveu que durin tres mesos.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top