Ciutat

El PSC critica que l’Ajuntament no respon a les seves preguntes o ho fa molt tard

El primer secretari del PSC sabadellenc, Pol Gibert, i el portaveu del grup municipal, Josep Ayuso / CEDIDA

El PSC critica que el 99% de les preguntes que ha fet a l’Ajuntament no s’han respost en els terminis establerts. Segons els socialistes, les respostes del govern a les preguntes de l’oposició es poden dilatar fins i tot més enllà dels 90 dies. “Els càrrecs electes es trobem davant d’una indefensió absoluta i amb obstacles reiterats que dificulten la tasca de l’oposició”, ha apuntat el portaveu del grup municipal socialista, Josep Ayuso.

Els socialistes han denunciat davant la Síndica Municipal de Greuges, Eva Abellan, que el quadripartit no respon a les preguntes, o ho fa molt tard sense cap justificació. Han recuperat amb Abellan l’expedient que va obrir l’anterior Síndic, on el PSC reclamava empara i ajuda per la falta de resposta per part del govern quadripartit a les seves preguntes i peticions d’informació.

Ayuso ha afegit que el grup municipal socialista ha fet desenes de preguntes sobre temes de ciutat “que necessitaven d’una resposta ràpida del govern per actuar i buscar solucions”, però que s’han trobat amb molts entrebancs i tot tipus d’obstacles. “L’any passat, de les desenes de requeriments que vam fer al govern, només van respondre quatre en el termini previst”, ha dit.

Comentaris
To Top