Ciutat

Festa Major a Can Feu amb Havaneres i Balls de Saló

Un moment del cremat i la cantada d'Havaneres

El barri de Can Feu, va començar divendres la  seva Festa Major amb un concert d’Havaneres amb el grup Ultramar. Dissabte es va fer la Festa de l'Aigua pels més petits, i cap al migdia es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida que s'havia celebrat a les 8 del matí. Tot seguit es va fer el Vermut popular que organitza l'Associació de Veïns de Can Feu. A la tarda va tenir lloc diverses actuacions musicals, a càrrec "d'Amics de l'acordió", i l'actuació de Xantal Montsech, acordionista.

Dissabte el vespre i després de  les diverses actuacions musicals es va celebrar   el sopar de germanor, una trobada tradicional entre veïns i veïnes, del barri de Can Feu.  I ben sopat va tenir lloc el Ball de Festa Major amb el Trio Pentagrama, a la plaça Cambó.

Publicitat

Diumenge matí va ser un matí de Jocs Infantils, Xocolatada, i a la tarda va ser el moment dels Balls de Saló, amb una gran exhibició de diverses modalitats. Aquest acte va anar a càrrec dels participants en el curs de Balls de Saló que ha organitzat durant l'any l'Associació de Veïns de Can Feu. Després va ser el torn de Fànatics del Ball amb  el Fèlix i la Tere i a la nit hi va haver XARANGA pels carrers a càrrec de la banda de Musica.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top