Ciutat

Gossos, Maria del Mar Bonet i Gerard Quintana, al concert FreeForcadell aquest dissabte

Detall del poster que anuncia l'acte / FREEFORCADELL

La campanya FreeForcadell -centrada en visibilitzar la figura de Carme Forcadell i en reclamar l’alliberament dels presos polítics- arranca aquest dissabte 21 de juliol amb un gran acte a Sabadell que combinarà les intervencions dels polítics amb la música. Per això, a la plaça del Doctor Robert coincidiran aquest dissabte a les 19:00h noms com el del president del Parlament, Roger Torrent, amb el d’artistes com el Gerard Quintana.

La llista d’actuacions musicals continua amb reclams com la Maria del Mar Bonet, Gossos, Titot, Sílvia Bel, Borja Penalba, Mascarats i Roc Casagran. A ells s’afegeixen les intervencions de Lluís M. Corominas i Anna Simó, companys de mesa de Forcadell durant l’anterior legislatura, i dels exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin.

Hi seran presents, per part de l’ajuntament de Sabadell, l’alcalde Maties Serracant; el tinent d’alcalde Juli Fernández; la regidora Marisol Martínez; el regidor de Podem, Ramon Vidal, i el portaveu de CiU, Carles Rossinyol. Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, la periodista Sarai Sarroca, de Xerta, i la comunicadora sabadellenca Clara Borrell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top