Ciutat

L’oposició reclama que l’Ajuntament actuï contra les xinxes d’Espronceda

Matalassos i mobles infestats de xinxes, al carrer Tintorers / ÓSCAR ESPINOSA

El grup municipal de Ciutadans ha reaccionat aquest migdia a la notícia sobre la plaga de xinxes que afecta el barri d’Espronceda. El regidor Adrián Hernández reclama a l’Ajuntament que “no es renti les mans” davant d’un problema d’aquest tipus i que faci “tot el necessari” per posar fi a la plaga. Hernández demana que el consistori actuï perquè “té les competències en salut pública” i apunta que hi ha antecedents d’intervencions en casos similars com és el dels Merinals. Hernández conclou que “la falta de neteja i manteniment dels barris està passant factura als veïns”.

D’altra banda, el primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha ironitzat a través de Twitter que l’Ajuntament té les competències en control de plagues.

Per la seva part, el regidor del Partit Popular, Esteban Gesa, assegura que la plaga de xinxes d’Espronceda s’ha generat en un pis ocupat, i es pregunta si l’Ajuntament farà alguna cosa per ajudar els veïns.

Comentaris
To Top