ESPORTS

El Club Natació reestructura l’àrea tècnica de natació

Álex López passa a convertir-se en el nou director tècnic de la secció/nataccion.com

Cop de timó. Després de la fulminant destitució del polonés Bart Kizierowski, el Club Natació ha anunciat la nova estructura de la secció de cara a la propera temporada 18/19. El fins ara adjunt, Àlex López, es converteix en el nou director tècnic i estarà acompanyat per Antonio Jiménez (provinent del Centre de Tecnificació esportiva de la Federació Riojana) com a adjunt i responsable dels equips de base, i d’Aschwin Wildeboer i Erika Villaécija com a nous entrenadors de formació. Tot per donar continuïtat i reforçar el Pla Pedrera, principal repte de la junta encapçalada per Claudi Martí.

El balanç del primer any d’implementació del Pla Pedrera ha estat força positiu. “Els resultats acadèmics i esportius dels nostres nedadors durant aquesta temporada han estat molt satisfactoris. El model ha funcionat i els esportistes han aconseguit unes valoracions molt bones”, expliquen des del Club Natació Sabadell. La figura del tutor esportiu i la ‘carrera dual’ seran les novetats a implementar la pròxima temporada per enfortir el model.

Comentaris
To Top