Ciutat

Unitat pel Canvi carrega contra el nou càrrec de Juli Fernàndez

Unitat pel Canvi ha mostrat el seu desacord amb la decisió de l’exalcalde Juli Fernàndez d’assumir el càrrec de delegat del Govern a Barcelona. Ho ha fet via twitter, on a través d’un seguit de tuits ha explicat que el partit no veu ètica la duplicitat de càrrecs, i que per tant, està en desacord amb la decisió de Fernàndez.

Tal com expliquen en els tuits, els quatre partits de govern van dotar-se d’un codi ètic on s’especificava que no s’acumularien càrrecs, fet que estaria incomplint Juli Fernàndez.

Finalment UpC ha assegurat que “des d’Unitat pel Canvi volem traslladar que no compartim la decisió de Juli Fernàndez i que els nostres regidors continuaran, com fins ara, respectant l’acord de govern, el seu Codi Ètic, i treballant centrats per la ciutat”.

La Crida també en desacord

Precisament ahir un altre company de govern, La Crida, també va enviar un missatge a Juli Fernàndez via twitter. Tot i ser més menys directe i no assenyalar, la candidatura tampoc es mostrava a favor de la duplicitat de càrrecs del republicà.

Finalment, en un tuit sentenciava: “conscients que si accepten aquesta responsabilitat, la seva dedicació a la ciutat ha de ser total, evitant la duplicitat de càrrecs o l’assumpció de responsabilitats que poden anar en detriment de la tasca municipal o entorpir el funcionament del govern de la ciutat”.

Sembla que les coses a Govern no es calmen.

Comentaris
To Top