Ciutat

Juli Fernández, nou delegat del Govern a Barcelona

L’exalcalde de Sabadell serà delegat de la Generalitat a Barcelona

Juli Fernández / Óscar Espinosa

L’exalcalde de Sabadell Juli Fernández serà el nou delegat del Govern a Barcelona. El nomenament no implicarà una desvinculació de Fernández, ara mateix tinent d’alcalde de Sabadell: compaginarà ambdós càrrecs fins el final de la legislatura.

El Govern català ha pres la decisió del nomenament aquest matí en la reunió del Consell Executiu. Fernández ha considerat que sempre ha tingut un “doble compromís” amb Sabadell i el conjunt del país. En aquest sentit Fernández considera que es podrà fer-se càrrec d’ambdues responsabilitats amb la “màxima dedicació”.

Fernández ha anunciat que renuncia al seu sou de regidor i també a les dietes i conceptes per assistir als plens municipals, en compliment de l’acord ètic del govern local.

De què s’encarrega un Delegat del Govern?

El tinent d’alcalde ara serà també delegat del Govern per la vegueria de Barcelona. Des d’aquest lloc, Fernández s’ocuparà de la representació territorial de la Generalitat, a més de recollir la informació d’interès pels diferents departaments de l’executiu, així com encarregar-se de tasques de coordinació.

Comentaris
To Top