Ciutat

Paladium s’acomiada amb una nit nostàlgica

Dissabte va ser l’última nit de la discoteca que tanca després de 25 anys en actiu

Un moment de la nit de dissabte a Paladium / Victòria Rovira

Dissabte va ser l’última festa que es celebrava a la discoteca Paladium de Sabadell. Després de 25 anys la discoteca s’ha vist obligada a tancar al rebre una notificació el passat dilluns.

És per això que aquest cap de setmana va ser el punt i final d’un dels locals més significatiu de la Zona Hermètica. Durant els dos últims dies centenars de persones es van acostar al carrer Rocafort per acomiadar-se de la discoteca que tants records ha deixat a molts sabadellencs i també a joves de fora de la ciutat. Només el dissabte, van passar per Paladium fins a 850 persones.

Una nit per la nostàlgia

Dissabte, tot i que la sala interior del local ja fa temps que no està activa, es va obrir al públic perquè tothom que ho volgués pogués entrar-hi i fer-se una foto. “Ho hem deixat obert com si es tractés d’un museu, perquè la gent ho pugui veure” explicava el propietari Francesc Cosp. Tot i això, el gran gruix de gent es va concentrar a l’altre sala on es va poder gaudir de les últimes hores de música i festa.

“Sap greu que s’acabi, ha marcat una època”, “feia anys que no venia, però avui s’havia de venir”, “Jo només hi havia vingut dos o tres vegades, però n’he sentit a parlar molt de Paladium”. Aquestes eren algunes de les opinions dels que es van acostar a l’última nit d’un local que marca un abans i un després a Zona Hermètica, on ara només hi queden dues discoteques per tancar.

Comentaris
To Top