Oci i cultura

L’Estruch tanca la temporada amb 10.000 espectadors

Els espectacles de teatre han aconseguit un 92% d’ocupació

Un espectacle durant el dia del circ a l'Estruch /Lluís Franco

Fins a 9.839 persones han sigut espectadors a les activitats programades a Ca l’Estruch. En teatre, 942 persones; en dansa i nous formats, 1.400; en música, 789; en circ i programació familiar, 1.693; en performances, presentacions i tallers de NauEstruch, 355, i en MediaEstruch, 820. Finalment, en activitats pedagògiques, hi han participat 3.423 persones.

Pel que fa el percentatge d’ocupació en els espectacles teatrals ha sigut superior a l’any passat, amb un 92% respecte el 83% de la passada temporada.

Aquesta valoració, positiva des de l’Ajuntament, arriba després que el passat 10 de juliol s’anunciés que l’ocupació general dels teatres sabadellencs, entre ells Ca l’Estruch, ha augmentat un 5% respecte la temporada passada.

També es va anunciar part de la programació de la següent temporada amb una aposta clara pel circ, dansa i teatre pel que fa l’Estruch amb Pepa Plana i Orobitg, Uncia, de Danae Dimitradi o Myres, de la companyia Grop.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top