Publicitat
Ciutat

En paper: "Alerta, vianant!"

A l'edició en paper d'aquest del Diari de Sabadell d'aquest dijous 26 de juliol ens centrem en els punts negres de Sabadell. Les dades parlen i són esfereidores: 151 persones van ser atropellades el 2017 a la ciutat, així que explorem el tema a fons. On, quan i per què succeeixen aquestes desgràcies? I quines són les solucions?

A més, també repasem el cartell de la Festa Major -amb Macaco i Ramon Mirabet com a noms més prominents-, veiem com funcionen els 350.000 euros en ajudes que ha anunciat l'Ajuntament i coneixem la simpàtica història de com els veïns de Nostra Llar van aconseguir detenir el lladre que els estava robant el coure de les faroles del barri.

Publicitat

Una última nota no tan positiva: les noies del CN Sabadell integrades a la Selecció Espanyola de waterpolo no van aconseguir superar Grècia a les semifinals del campionat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top