Ciutat

FGC talla sense avisar entre Can Feu - Gràcia i Bellaterra

S'afegeix un nou tall nocturn a la línia de FGC que arriba fins a Bellaterra, agafant per sorpresa els usuaris

Usuaris de FGC despistats pel canvi, al costat de l'estació de Sant Quirze / P.J. ARMENGOU

Tot i que estava previst que el tall que actualment afecta al tram entre les estacions de Can Feu - Gràcia i Sant Quirze s'ampliés fins a Bellaterra el 13 d'agost, des d'FGC ho han avançat. Dimarts es va decidir que amb aquell tall no era prou, i des d'aquest dimecres s'aplica un tall nocturn entre aquestes estacions: a partir de les 22:00h, el tram entre Bellaterra i Sant Quirze també està aturat, i aquestes estacions queden connectades pels autobusos que fins ara arribaven només a Sant Quirze.

Aquesta situació serà així cada setmana, de diumenge a dijous -els divendres i dissabtes el servei serà l'habitual, amb el tall entre Sant Quirze i Can Feu - Gràcia-, però el problema amb què s'han trobat avui els usuaris és de comunicació. Els treballadors que donen servei informatiu expliquen que van rebre la circular fa 24 hores, i bona part dels passatgers no s'han adonat del canvi. Ahir al matí, FGC penjava aquest tuit, però el seu impacte va ser escàs:

Indignació entre els passatgers

Davant la manca d'informació, molts dels passatgers que estan agafant aquesta nit l'autobús a Can Feu es baixen a Sant Quirze i es queden penjats, ja que no hi ha servei a aquella estació. El bus sí que arriba de Can Feu - Gràcia fins a Bellaterra, però molts usuaris baixen a la parada prèvia.“Això havia de començar a l’agost, no ara!”, es queixa una viatgera, “no han avisat de res!”

El Rafael té 80 anys. Fa el trajecte Sabadell-Barcelona només un parell de cops per setmana. Valora molt el servei dels FGC, però es mostra contrariat per la manca d’informació: “Aquesta tarda he fet el trajecte contrari, de Barcelona a Sabadell, i ningú ha dit que a la nit hi hagués cap tall”.

Com a tants altres viatgers, al Rafael el tall fins a Bellaterra l’ha agafat desprevingut: “Quan he agafat el bus substitutori de Can Feu a Sant Quirze ningú m’ha dit que seguia fins a Bellaterra. He baixat i és llavors que m’han dit que no hi havia trens. Com que el meu ja havia marxat he hagut d’agafar el següent”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top