Ciutat

Detingut per robar un ciclomotor i fugir corrent davant la policia

La plaça de la Marca Hispànica, on estava el ciclomotor robat / Google Maps

Aquesta matinada, a les 00:50h, la Policia Municipal ha detingut un home de 26 anys per haver robat un ciclomotor al carrer de la Marca Hispànica i sortir a alta velocitat, just al moment que darrere seu hi anava un cotxe policial. Els agents, en veure com conduïa el ciclomotor, van aturar el conductor al voltant del carrer de Praga i en comprovar les dades van veure que no era el propietari del vehicle.

Els policies van contactar amb el propietari del ciclomotor, que va decidir posar una denúncia per robatori. Aleshores, la Policia va detenir el jove acusat de robatori i al llarg d'aquest matí passarà a disposició judicial. Fonts policials expliquen que, si el conductor que va robar el ciclomotor no hagués sortit a gran velocitat, hauria passat inadvertit entre els agents que just en aquell moment es van creuar amb ell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top