Ciutat

Els taxistes de Sabadell se sumen a la vaga

Els taxistes de Sabadell se sumen a la protesta

Foto d'arxiu d'un taxi de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La branca sabadellenca del sindicat Elite Taxi ha anunciat aquesta nit de divendres que secundarà la vaga convocada pels companys de l’àrea metropolitana de Barcelona (AMB). A través del seu compte oficial a Twitter, la organització ha anunciat que iniciarà una marxa lenta cap a Barcelona a les onze de la nit, en suport a la concentració nocturna que es produirà a la capital catalana.

Radio Taxi Sabadell, per la seva banda, ha anunciat al seu compte de Twitter que no oferiran els seus serveis. “Comuniquem als nostres clients, que per la vaga indefinida convocada avui a Barcelona, no podrem oferir cap tipus de servei. Lamentem enormement les molèsties, i desitgem que tot torni a la normalitat, amb la major brevetat possible”, han indicat.

Els taxistes de l’AMB han anunciat aquest divendres l’inici d’una vaga indefinida. Han acordat deixar els seus cotxes aturats al centre de Barcelona i han assegurat que no els mouran de la Gran Via, que està col·lapsada des de primera hora de la tarda, fins que el ministeri de Foment no faci un “afegit” a l’article 91 de la Llei d’Ordenació dels Transports Terrestres (LOTT) i modifiqui l’article 182.2 del Reglament d’Ordenació de Transports Terrestres (ROTT).

“Això és el 15-M, segona part”, ha assegurat el portaveu d’Elite Taxi, Alberto Álvarez (‘Tito’), després de la votació de la decisió en assemblea. A més, Álvarez ha fet una crida a altres taxistes de l’estat perquè “parin” i facin un “moviment històric” per “solucionar el problema”. “Si no ho aconseguim des del carrer, no ho aconseguirem mai”, ha remarcat el portaveu d’Elite Taxi.

Durant la tarda, una marxa lenta a Badia del Vallès ha creat congestions a la C-58, que ha afectat de retruc la B-10, on s’han provocat retencions en sentit Trinitat a l’altura de Bon Pastor.

Comentaris
To Top