Publicitat
Oci i cultura

[VOTA] Gelateria Venezia o Gelarte? Comencen els Jocs del Gelat

Gelats i més gelats / BROOKE LARK (UNSPLASH)

Com expliquem avui a l'edició en paper del Diari de Sabadell, la competició més fresca de l'estiu està bullint. La carrera per trobar el millor gelat de Sabadell ja ha començat, i la paraula la teniu vosaltres, els lectors.

La setmana pasada, responent aquesta enquesta, vau definir quins serien els vuit finalistes, i ara toca mullar-se una mica més. Als quarts de final anirem enfrontant les vuit gelateries en duels "u contra u", i la decisió és vostra. Quina passarà a semifinals i continuarà optant per la corona? Quina es quedarà pel camí? Comencen els Jocs del Gelat!

Publicitat

AQUESTA ENQUESTA VA QUEDAR TANCADA EL DIVENDRES, 3 D'AGOST

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top