Ciutat

2.500 persones han entrat gratuïtament a les piscines municipals

Fins a 13.085 persones han utilitzat les cinc piscines de la ciutat al llarg del cap de setmana. D'aquestes, 2.500 ho van fer gratuïtament

La piscina de Can Marcet també va penjar el cartell de complet / LLUÍS FRANCO

Fins a 13.085 persones han utilitzat les cinc piscines de la ciutat al llarg del cap de setmana. D'aquestes, 2.500 ho van fer gratuïtament, ja que per l'alerta de calor d'aquest cap de setmana els veïns de la ciutat podien accedir-hi sense pagar de les 2 del migdia fins les 7 de la tarda. Al llarg del cap de setmana totes les piscines municipals van penjar el cartell d'aforament complet en algun moment, fins i tot la bassa, que ho va fer per primera vegada.

Per combatre la calor l'Ajuntament també va activar ininterrompudament totes les fonts ornamentals de Sabadell de 12 del migdia a 6 de la tarda. I van obrir els cinc centres cívics la Biblioteca Vapor Badia, els casals d’avis i els ambulatoris, equipaments on hi ha aire condicionat amb l'objectiu que es puguin refugiar de la calor aquelles persones que ho desitgin

Pel que fa les temperatures durant l'alerta de calor, Sabadell va sobrepassar els 38 graus el dissabte. La Creu Roja Sabadell va fer fins a 134 trucades de prevenció i de seguiment en els casos de teleassitència, i durant el cap de setmana es van atendre 10 persones sense sostre o que viuen en infrahabitatges, i se'ls va donar aigua i menjar.

De moment, l'Ajuntament segueix amb la prealerta activada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top