Ciutat

Objectiu internacionalització: la Cambra atorga ajudes per obrir horitzons a les empreses

La Cambra de Comerç de Sabadell ha obert avui el registre de sol·licituds per inscriure’s en els programes d’impuls de la internacionalització Xpande i Xpande Digital. Xpande està adreçat a Pimes que volen començar a exportar i altres que ja tenen experiència internacional però que volen ampliar mercats. Xpande Digital és per a aquelles empreses que volen créixer amb una estratègia internacional a Internet.

En una primera fase, dos tècnics assessors ajuden els empresaris a fer una selecció dels mercats i mostren com accedir-hi. Aquesta part està completament subvencionada. La segona fase pretén posar a la pràctica aquests coneixements sobre estratègia internacional. Aquesta quantia està subvencionada amb un 40% de les despeses. Això sí, amb un topall de 9.000 euros en el cas del programa Xpande i 4.000 en l’Xpande Digital. La Cambra de Sabadell té tres places disponibles per a l’Xpande i vuit per a l’Xpande Digital.

Publicitat
Comentaris
To Top