Publicitat
Ciutat

Aquest dilluns, nous talls als Ferrocarrils

Els trens no circularan entre Can Feu | Gràcia i Bellaterra

Un operari treballa en les obres de soterrament de la S2 a Can Feu / LLUÍS FRANCO

A partir d’aquest dilluns el tall ferroviari entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze s’ampliarà fins a l’estació de Bellaterra. Fins ara, aquest tram ja es veia afectat per les obres les nits de dilluns a dijous, i cap tren arribava directe a Sabadell des del passat 25 de juny. Les noves afectacions alteraran la circulació de trens fins el proper 2 de setembre i permetran la millora del túnel que travessa la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La totalitat de la S2 no recuperarà la normalitat fins el 10 de setembre, moment en què el tram entre Sant Quirze i Can Feu | Gràcia quedi restablert. Durant el temps que durin les obres, Ferrocarrils de la Generalitat posarà en marxa dos serveis d’autobús substitutoris: un que farà el trajecte fins a Bellaterra, i un altre que portarà a la Universitat Autònoma.

Els nous talls de la S2 començaran el proper dilluns 13 d’agost / DIARI DE SABADELL

Una obra demandada

El soterrament de la línia S2 dels Ferrocarrils, en marxa des del juny, suposarà fer desaparèixer les darreres vies de tren que creuen Sabadell per la superfície, una antiga reclamació dels veïns. L’obra, segons s’indica en el contracte entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’empresa constructora (Typsa) és de prop de 25 milions d’euros.

La construcció de la nova estructura tindrà un cost aproximat de 6,7 milions d’euros, mentre que el pressupost per a una primera urbanització del barri s’estima en 767.000 euros. La despesa total del perllongament dels Ferrocarrils a Sabadell, incloent la construcció de les estacions de Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord, haurà suposat per a les arques de la Generalitat uns 455 milions d’euros.

Aquest 13 d’agost, els sabadellencs que quedem a la ciutat tornarem a experimentar les incomoditats dels talls. Al Diari de Sabadell ho seguirem explicant i, dilluns, ho compartirem amb els nostres lectors, en directe, a través de les xarxes socials.

Publicitat
Comentaris
To Top