Publicitat
Vallès

La policia busca al culpable d'un incendi a la riera de Caldes

L'incendi s'ha originat a la riera de Caldes, al Parc de l'hostal de fum

La policia també ha sigut present a l'incendi / Policia de Polinyà

La policia local de Polinyà i de Palau-Solità i Plegamans busca al culpable d'un incendi que presumptament hauria estat provocat. L'incendi s'ha originat a la riera de Caldes, a l'alçada de Palau, concretament al parc de l'Hostal de fum, i ha cremat mitja hectàrea.

El foc s'ha originat pels volts de les 3 de la tarda, i s'ha donat per controlat a les 3.43. Finalment els bombers han acabat la seva actuació a les 5 de la tarda, amb la participació d'un helicòpter, 5 vehicles de bombers i també amb la participació d'agents forestals. La policia segueix la seva cerca per trobar el culpable que ha originat l'incendi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top