Publicitat
Esports

Óscar Salguero, campió d'Europa de 100 metres braça

El sabadellenc aconsegueix l'or en uns Jocs, un Mundial i ara l'Europeu

Salguero, amb l'or europeu / @oscarsalguero1

El nedador del CN Sabadell Óscar Salguero s'ha penjat la medalla d'or en els 100 metres braça del campionat d'Europa paralímpic que aquest cap de setmana s'ha celebrat a Dublín. El sabadellenc ha fet un temps de 01:09:24, que suposa el rècord d'Espanya.

D'aquesta manera, Salguero ja té al seu palmarès un or als Jocs Paralímpics de Río 2016, també va obtenir l'or en el Mundial de Mèxic del 2017 i ara ha completat el medaller amb la màxima  valoració en l'Europeu.

Publicitat

El mateix nedador ha celebrat el seu particular triplet a través de Twitter.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top