Ciutat

Talls de circulació a la Gran Via entre dimecres i divendres per obres

Vista de la Gran Via / GOOGLE MAPS

Del dimecres 22 al divendres 24 d’agost, l’Ajuntament de Sabadell farà reparacions puntuals al paviment de la calçada a diversos punts de la Gran Via. Segons informen des del consistori, es treballarà cada dia, de 7:00h a 19:00h. Es començarà a l’alçada del pont número 8 i es continuarà en direcció sud fins al pont número 2. Acte seguit, es canviarà de sentit i es treballarà fins al pont número 7.

On només hi ha un carril, es tallarà totalment el trànsit -els vehicles hauran de passar pel lateral de la Gran Via-, mentre que allà on hi hagi dos carrils -i sempre i quan es disposi de prou amplada per treballar amb seguretat- s’ocuparà un dels dos carrils sense tallar la circulació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top