Publicitat
Ciutat

Operen amb èxit al Taulí un nadó de només sis mesos

L'equip de Cirurgia Pediàtrica del Taulí durant la operació / TWITTER

L'equip de Cirurgia Pediàtrica de l'hospital Parc Taulí ha intervingut avui amb èxit un nadó prematur de només 28 setmanes de gestació, sis mesos. L'infant només pesava 545 grams. L'exitosa operació -segons explica el centre mèdic al seu compte de Twitter- ha tingut lloc al quiròfan propi de la UCI Neonatal, i hi han intervingut els doctors Natalia Álvarez i Bernardo Núñez.

Publicitat

Es considera un nadó com a prematur quan neix abans de les 37 setmanes de gestació, i com a extremadament prematur -com és aquest cas- quan ho fa abans de la setmana 28. Segons les dades, el 7% dels naixements a Catalunya són prematurs. 

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top