ESPORTS

El central veneçolà Wiliams Velásquez, nou jugador arlequinat

Wiliams va presenciar el Sabadell-Peralada des de la Llotja al costat de Jose Manzanera/Ll. Franco

Confirmat. El central internacional sub-21 veneçolà Wiliams Velásquez s’ha convertit en el novè fitxatge del Centre d’Esports Sabadell. Arriba cedit pel Watford de la Premier League, club que el va comprar el 2017. Wiliams es va formar en el Deportivo Novaires i també va jugar en l’Estudiantes Caracas al seu país abans de provar l’aventura europea. Amb la selecció va ser subcampió del món juvenil a Corea. La temporada anterior va estar cedit al Valladolid B de Segona B, jugant un total de 21 partits. Va coincidir amb el lateral Cobo.

El jugador va estar diumenge a la llotja de l’Estadi presenciant el partit Sabadell-Peralada Girona B i aquest dilluns ja es va exercitar amb els seus nous companys. Ocuparà l’última plaça sub23 que faltava i ara la secretaria tècnica treballa intensament per cobrir les altres dos vacants séniors. Malgrat la incorporació de Wiliams no es descarta un altre central encara que la prioritat continua essent un jugador de banda dreta desequilibrant. La plantilla arlequinada, de moment, ja pensa en el primer desplaçament de la temporada al camp del Conquense, que ve de guanyar en la primera jornada a la SD Ejea de los Caballeros.

Comentaris
To Top