Publicitat
Ciutat

Un incident deixa sense llum al CUAP Sant Fèlix i al CAP Sant Oleguer

Una avaria deixa sense electricitat 1420 abonats a Sabadell

El CAP de Sant Fèlix / Google Maps

Aquest matí el CUAP de Sant Fèlix i el CAP de Sant Oleguer s’han quedat sense llum en diferents moments a causa d’una avaria en un seccionador elèctric. La incidència s’ha registrat a les 08:51h i també ha afectat altres abonats, 2.841 segons Endesa.

En els dos centres s’han quedat sense llum en petits intervals de temps, no de forma continuada, fins a les 11:49h, segons la companyia elèctrica, que assegura que les afectacions als centres s’han produit a causa de les maniobres per restablir el servei aturat per la incidència principal.

Les afectacions al CUAP s’han resolt amb eficàcia, segons fonts del Sant Fèlix. Les esperes han estat lleugerament més llargues de l’habitual, però la majoria de pacients ha esperat que es solucionés l’avaria. El servei d’urgències, però, ha funcionat amb normalitat gràcies a un segon generador elèctric.

La principal incidència ha estat que tres grups de persones s’han quedat tancats dins l’ascensor quan es produïen els talls elèctrics. El personal de manteniment del CUAP ha intervingut per desallotjar l’ascensor de la forma més ràpida possible.

L’incident també ha afectat algunes zones de Sant Quirze.

Publicitat
Comentaris
To Top