Publicitat
Ciutat

Pilarín Bayés s’acomiada de la Vapor Badia amb 3.000 visitants

L’exposició ‘Catalunya il·lustrada’ de la dibuixant Pilarín Bayés posa punt i final avui després d’un mes a la biblioteca Vapor Badia. La mostra fa un repàs a la història de Catalunya a través de les il·lustracions de l’artista vigatana, i recull una part dels dibuixos pertanyents als sis volums de l’obra La Història de Catalunya. Publicada el 2014, recull els escrits de fins a quinze historiadors acompanyats de les il·lustracions de Bayés, que van des de la prehistòria fins a l’actualitat catalana. 

Tot i que l’agost és un mes amb menys afluència a les biblioteques municipals, tal com explica el director de les Biblioteques Municipals de Sabadell, Ferran Burguillos, el fet que la Vapor Badia sigui l’única que es manté oberta fa que hi hagin passat fins a 12.000 persones. Del total, es calcula que una quarta part, és a dir, fins a 3.000 persones, han visitat l’exposició. Segons Burguillos, hi han passat entre 600 i 700 persones al dia, una bona xifra, però la meitat del que és habitual durant la resta de l’any.

Publicitat
Comentaris
To Top