ESPORTS

Ronaldinho trepitja la Creu Alta per fer un anunci

El mític exjugador brasiler, protagonista d’un anunci a l’Estadi

Jugadors, tècnics i empleats es van fer una foto amb el brasiler/P.Figueras

En plena recta final del mercat, veure al mític Ronaldo d’Assis Moreira, Ronaldinho, a la Creu Alta podia fer pensar en un fitxatge ‘bomba’ del Centre d’Esports. No és així. L’exjugador brasiler de 38 anys ja retirat, ex del PSG, FC Barcelona, AC Milan i diversos equips del seu país, va ser el protagonista principal d’un anunci per una casa d’apostes. Van escollir l’Estadi de la Creu Alta, un escenari que encaixa molt bé per temes publicitaris.

El tema es va portar amb gran secretisme per evitar aglomeracions a l’Estadi. Ronaldinho va arribar acompanyat d’un ampli seguit i abans de l’acte promocional va passejar per les dependències del club. També va despertar la lògica expectació entre els jugadors, membres del cos tècnic arlequinat i empleats. Ronaldinho va trepitjar la gespa juntament amb el primer capità Migue i a continuació, un bon grapat de jugadors arlequinats es van fer selfies amb ell. Tampoc va faltar una foto conjunta mentre l’astre brasiler sostenia una bandera del Centre d’Esports. També va assistir el president del Consell, Esteve Calzada. Mentrestant, el director esportiu Jose Manzanera continua la recerca dels dos últims fitxatges de veritat per completar la plantilla. El termini acaba divendres a les 6 de la tarda.

Comentaris
To Top