ESPORTS

Antonio Domínguez (Valladolid) tanca el capítol de fitxatges

La passada temporada va coincidir amb Cobo i Wiliams en el Valladolid B/Norte de Castilla

Confirmat. L’extrem de Punta Umbría (Huelva), Antonio Domínguez, cedit pel Valladolid, es converteix en l’últim fitxatge arlequinat. Es va tancar l’operació en una pròrroga concedida per la Federació Espanyola. Té 25 anys i quasi tota la seva carrera futbolística l’ha fet al Recreativo, des de la pedrera fins al primer equip on va debutar la temporada 13/14 a Segona A. En la següent, la 14/15, es va enfrontar al Sabadell en el Colombino en un partit on els arlequinats van signar el descens virtual a Segona B. També va baixar el Recre i Antonio Domínguez seria peça clau a 2B en uns anys complicats econòmicament pel Decano. Els seus 8 gols de la temporada 16/17 van evitar un traumàtic descens a Tercera Divisió.

Va perdre protagonisme la lliga anterior i en el mercat d’hivern va decidir marxar al Valladolid per enrolar-se al filial de Segona B on va coincidir amb els ara companys Cobo i Wiliams. En 19 partits va marcar 7 gols. És un home d’atac que es mou per les dues bandes. Ara vol reivindicar-se a la Creu Alta en el seu objectiu d’arribar al primer equip de Pucela.

Comentaris
To Top