Esports

Derrota del Sabadell a Conca sense excuses (2-0)

El conjunt arlequinat encaixa una dolorosa derrota a Conca

Els homes de Seligrat e van veure superats per l'entusiasme local/Mario Gómez (Diario de Cuenca)

Derrota dolorosa. El Sabadell va caure sense excuses a La Fuensanta en el primer desplaçament de la temporada. Un altre gol matiner va obligar a anar a remolc i aquest cop la capacitat de reacció no va ser la mateixa que la setmana anterior. Els de Seligrat van tenir un parell d’opcions d’empatar, però un altre cop va aparèixer el potent Agi per convertir-se en el botxí arlequinat.

L’entrada d’Arturo per Pedro Capó va ser l’única variació a l’onze de Toni Seligrat. Es podria dir, doncs, que el dibuix oferia un toc encara més ofensiu que davant el Peralada. Però com va passar la setmana anterior, el conjunt arlequinat es va veure sorprès molt aviat. I de nou per una errada incomprensible. Valentín va perdre una pilota en una zona de risc que va permetre el ràpid contracop d’Agi , qui va batre a Roberto amb un xut ras i creuat. Inapel·lable.

Un altre cop a remolc. El gol encara va donar més energia a un Conquense crescut que feia una fortíssima pressió al mig camp. Li costava molt al Sabadell combinar i encara més arribar amb perill a l’àrea local. De fet en la primera mitja hora no es va registrar cap remat entre pals.

Un altre contratemps es va sumar al marcador. El capità Migue, amb un cop al genoll, va demanar el canvi. El primer cop que es substituït per lesió. Va entrar Pedro Capó i inicialment Ángel Martínez va endarrerir la seva posició a l’eix de la defensa. El Sabadell va reaccionar i en la recta final de la primera meitat va gaudir de la millor ocasió per empatar. En una acció d’estratègia, el remat de Néstor Querol es va estavellar al travesser i un defensa va rebutjar la pilota en la mateixa línia de gol. Va ser un miratge perquè abans del descans, el local Jairo, també a la contra, va estar molt a prop d’establir el 2-0.

A la represa, el conjunt arlequinat v sortir amb més energia tancant al Conquense a la seva àrea. L’entrada d’Edgar va afegir més centímetres al davant, formant parella amb Arturo per primera vegada aquesta lliga. Precisament Arturo va fregar l’empat en un gran cop de cap que el porter Raúl Marqueta va desviar a córner en una excel·lent intervenció. Però del possible 1-1 es va passar al 2-0 en dos minuts. Un contracop local conduït per Agi va acabar amb un golàs del futbolista d’origen gambià nascut a Calella. Agi Dambelley es va convertir en l’autèntic malson arlequinat.

Amb el 2-0, el Sabadell va quedar estabornit. Van ser moments de total desconcert i hauria pogut arribar el tercer. També de l’omnipresent Agi. Aquesta vegada el seu xut impressionant es va estavellar al travesser. Poc després va ser substituït entre crits de ‘Kilian Mbappé‘ de la seva afició.

El Sabadell va treure l’orgull en els últims minuts, però ja no va trobar la manera d’escurçar diferències i entrar en el partit. Una derrota dura que obligarà a la reflexió abans de rebre al Barcelona B el pròxim diumenge a la Creu Alta.

FITXA TÈCNICA
Conquense: Marqueta; Oscar Arroyo, De Pedro, Adri Parera, Jon Vega, Fran Simón, Agi (Adibe, m. 79), Lozano (Ivan Rubio, m. 60), Jairo, David, Jorge Fernández (Diego Peláez,m. 85).
Sabadell: Roberto; Oscar Rubio, Aleix Coch, Migue(Pedro Capó, m. 37), Valentín, Angel Martínez, Gato, Adri Cuevas (Edgar, m. 58), Arturo, Felipe, Néstor Querol (Cobo, m. 75)
Àrbitre: Julio Mena Gimeno (Comitè valencià). Grogues per David i Pedro Capó

Gols: 1-0, min 11: Agi; 2-0, min. 61: Agi
Incidències: Estadi La Fuensanta, un miler d’espectadors amb presència de seguidors sabadellencs.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top