Oci i cultura

La sabadellenca Marina Fernàndez, Miss World Barcelona

Marina Fernàndez, en el moment de rebre la corona / CEDIDA

La sabadellenca Marina Fernàndez  s’ha proclamat guanyadora a la final de Miss World Catalunya aconseguint la corona de Miss World Barcelona. Aquest títol fa que sigui la representant de la província de Barcelona al certamen Miss World Spain que es farà a Cadis el proper 15 de setembre. Marina Fernàndez és ex-component de l’equip nacional de gimnàstica rítmica i campiona del món.

La sabadellenca va passar els càstings del concurs durant el juliol on es van presentar unes 500 candidates aproximadament. Durant tot el mes d’agost ha estat realitzant proves i entrenaments juntament amb les altres 15 finalistes per tal de preparar la final autonòmica.

Quatre desfilades

Dissabte passat es va dur a terme la final a la sala Luz de Gas de Barcelona on la Marina va realitzar quatre desfilades: roba fantasia, roba de bany, vestit de carrer i vestit de gala.

Durant les votacions va aconseguir la banda de Miss Esport, va quedar segona classificada com a Miss Talentosa i va aconseguir la corona més important de la final, la de Miss World Barcelona 2018, que l’acredita com la representant més important de Catalunya de cara al certamen estatal.

Comentaris
To Top