Ciutat

L'envelat ja és al Passeig i l'Eix Macià comencen els talls de trànsit

L'envelat, aquest dilluns / MARCEL FERNÁNDEZ

Els preparatius de la Festa Major ja es comencen a fer veure per la ciutat. Un dels elements característics en els darrers anys és l'envelat del passeig de la Plaça Major, que ja es troba a la part nord del Passeig.

En els quatre dies de festa per l'envelat hi passaran diferents activitats socials i culturals, com la música dels 70, 80 i 90 amb els Glamour Band divendres 7 o la rumba del grup 'Ai, ai, ai' diumenge 9, en els dos casos a partir de les 23:59h. També diumenge, a les 22h, la Cobla Jovenívola organitza una ballada de sardanes.

L'Eix Macià, tallat aquest dimarts per la Festa Major / M.A.L.

D'altra banda, l'Eix Macià ja comença a patir restriccions al trànsit, perquè s'hi puguin instal·lar les barraques i l'escenari pels concerts de Festa Major com el de Macaco o Ramon Mirabet.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top