Ciutat

Les màquines de demolició entren a l’Artèxtil

Solvia assegura que l’enderrocament “no ocasionarà molèsties als veïns”

Vista aèria de la fàbrica Artèxtil, amb part del terrat i l'embigat ja enderrocat, aquest dimecres / ÓSCAR ESPINOSA

A pocs dies de l’inici de la Festa Major de Sabadell; com si el so dels coets i petards hagués d’esmorteïr el soroll de la runa; Solvia ha iniciat les tasques de demolició de part de la fàbrica Artèxtil. Així ho han confirmat a aquest mitjà testimonis directes de l’entrada de les màquines pesants a l’interior de l’edifici, part del qual està protegit i considerat Bé d’Interès Local.

Fonts de Solvia, immobiliària del Banc Sabadell i propietària de l’immoble, han indicat que les tasques de demolició s’estan portant a terme segons el pla previst però que el gruix de les mateixes encara no han començat. També han indicat que l’enderrocament “no ocasionarà molèsties als veïns”. L’empresa no ha volgut informar de la data exacta en què es demolirà l’edifici.

Maquines pesants arriben a la fàbrica Artèxtil / CEDIDA

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top