Ciutat

Zoom: Parc de Can Gambús

El Parc de Can Gambús és una gran zona verda situada a l’oest de Sabadell. Amb el temps, s’ha convertit en un punt d’atracció dels sabadellencs i de molts vallesans.

El Parc de Can Gambús és la segona zona verda més gran de la ciutat, està situat a l’oest, i separa el barri dels Merinals amb Sant Quirze. Es tracta d’una zona àmplia amb espais per als infants i camins per passejar, i a més disposa d’unes vistes privilegiades, ja que és un dels punts més alts de la ciutat. En els últims anys s’ha popularitzat molt la zona, en gran part és gràcies al restaurant La Capella de Can Gambús, que destaca per la seva oferta d’oci a l’aire lliure: cinema a la fresca, sessions de dj o música en directe són algunes de les activitats organitzades durant tot l’any. El restaurant ocupa l’edifici de l’antiga masia de Can Gambús, remodelada i convertida en l’espai que coneixem ara.

Comentaris
To Top