Oci i cultura

La Festa Major pels joves amb més ritme

Fem un recull de les activitats musicals que poden interessar als joves, i no tant joves, aquesta Festa Major

Durant els dies de Festa Major hi ha centenars d'activitats repartides per tota la ciutat. Per això aquí mirem d'agrupar diferents activitats i idees per fer durant aquesta festa major pels que més ganes de festa i música tenen!

Pels que volen una bona sessió

Per aquells que prefereixen gaudir d'una copa mentre escolten una bona sessió de dj, hi ha moltes opcions al llarg de la festa major.

Pels que són molt de vermut

El dissabte, tenim diverses opcions a partir del migdia, per si tampoc et vols llevar massa d'hora després del primer dia de Festa Major. A la plaça Ricard Simó Bach es podrà gaudir d'un Vermut Electrònic de la mà del Balboa i l'Olut. Però també hi haurà altres opcions de vermut, ja que l'Embassa't organitza a cinc minuts, a la plaça Miquel Crusafont, el dj Loose Panties s'encarregarà de posar el seu toc electrònic a tots aquells que s'acostin a fer un vermut a partir de les 12 del migdia.

Els dos vermuts es repetiran el diumenge. El de la plaça Ricard Simó Bach ho farà amb la música de dj Kacktus & Lester. Per la seva banda, els de l'Embassa't comptaran amb la sabadellenca Museless a la plaça Miquel Crusafont.

El dilluns, Balboa i Olut donaran per acabat els seus vermuts amb Wagner Pa, un músic brasiler que combina els concerts amb la seva faceta com a dj.

Pels que s'hi posen a la tarda

La primera opció de dissabte és el Correbars. A partir de les 7 de la tarda, es sortirà del Casal Can Capablanca per recorrer diversos bars el centre de la ciutat mentre es gaudeix de diverses sessions de dj. Tot i que comença a la tarda, l'activitat s'allarga fins a altes hores de la nit!

Quan comença a tombar el sol, a dos quarts de 10 del divendres i del dissabte, Gastrobarbes, al carrer de Sant Antoni, s'encarregarà de posar un dj per aquells que vulguin fer una copa abans o després de sopar. Al Kaguama, al carrer Mestre Rius, a partir de les 10 també oferirà música amb dj. I a partir de les onze de la nit, tan la Masia de Can Rull, a l'avinguda Lluís Companys i Socabota al carrer de la Borriana, portaran les respectives sessions de dj tan divendres com dissabte.

Pel que fa el diumenge, Kaguama també oferirà sessió de dj a partir de les 10 de la nit.

I el dilluns, la festa també seguirà de 7 a 9 del vespre a la plaça Ricard Simó Bach ja que Balboa i Olut portaran en sesió al dj sabadellenc Lucien.

Entrada la nit

Per aquells que vulguin escoltar música per allargar fins ben tard tenen l'escenari EspaiConcert a l'Eix Macià. Divendres Dj Magenta serà l'encarregada d'animar la nit a partir de la 1 de la matinada amb la seva electrocumbia i el seu estil autodefinit com a electropikal.

Publicitat

Pels que volen música en viu

Divendres mateix. Just després del tret de sortida del pregó ja comença l'oferta de música en viu de la Festa Major.

A partir de dos quarts d'11 de la nit Cherry and the Ladies portaran el seu rock & roll a la plaça Sant Roc. Mentre que Prozak Soup donaran el tret de sortida als concerts de l'Eix Macià a les 10 de la nit. A dos quarts de 12, serà el torn de We Are Standard (WAS) que portaran el seu pop electrònic a l'escenari gran directament vinguts d'Euskadi.

Pel que fa el dissabte, a l'escenari gran hi haurà els concerts per a tothom amb Ramon Mirabet a partir de les 9. Mirabet farà una de les seves últimes actuacions a Sabadell abans de baixar dels escenaris una temporada. Després, a dos quarts de 12, Macaco portarà la seva rumba, reggae i dub a tot Sabadell. I per tancar la festa, JoKB presentaran els seu EP, Camaleònic i els seus dos singles.

A l'Estruch, a més, dissabte hi actuarà The Amy's Soul a partir de les 12 de la nit, la banda tribut a la cantant Amy Winehouse i tot seguit a dos quarts de dues Californicators una banda que recrea els millors temes de Red Hot Chili Peppers.

I de cara al diumenge, a partir de la una del migdia començaran diversos concerts repartits per diferents punts de la ciutat. A la plaça del Pi actuarà Sin noticias de Alicia, a l'avinguda de Barberà amb Mestre Planas actuarà Deo Boko, a l'avinguda de la Concòrdia ho farà La Rubia del Fa i entre la plaça de Barcelona i Creu de Barberà ho farà Na Nara.

A l'Estruch, el diumenge a les 7 de la tarda es celebrarà el segon Xocolata Express on actuaran Alvians, Extraperlas i els Wild Goats. I a partir de la nit es farà el concert de la coordinadora de músics amb La Tentación, Amígdala, Belmont's Revenge i Terror Mundi, tots a partir de les 11 de la nit.

I a l'escenari gran, el diumenge serà el torn de Balkan Paradise Orchestra a les 10 de la nit, a les onze l'actuació de la batucada Bandtumbats seguida del concert de Xavi Sarrià que ho farà a partir de dos quarts de 12. Per acabar la nit Ebri Knight posarà el punt i final a la festa del diumenge a partir de dos quarts de dues.

El dilluns l'encarregat de tancar la festa major serà La Salseta que actuarà a l'Eix Macià a partir d'un quart d'11.

També, pels que vulguin descobrir música fora del seu entorn habitual poden acostar-se als diferents Escamots de l'Orquestra Simfònica del Vallès que es faran dissabte al llarg de la tarda. Un petit grup de músics es repertirà per diferents punts de la ciutat i interpretarà diverses peces per tots aquells que s'hi vulguin acostar. El primer serà a dos quarts de 7 davant la Biblioteca Vapor Badia, el segon a dos quarts de 8 a la rambla amb carrer de Lacy i el tercer a la plaça de l'Imperial. També el dilluns ho repetiran en diferents punts a partir de dos quarts de 12, a la plaça de Barcelona, al carrer Pi i Margall i a l'avinguda de la Concòrdia.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top