Esports

Al Mercantil li remunten un 1-0 i perd a casa (1-2)

El capità local Ivan lluitant per una pilota al mig del camp/P. Figueras

Tampoc. El Mercantil completa la tercera jornada de Lliga Nacional juvenil sense conèixer la victòria. Després de l’esperançador empat contra el Barça B va perdre a Terrassa davant el Jàbac i aquest dissabte, contra un Badalona de la seva lliga, es va veure sorprès en una segona part per oblidar.

I això que els nois de Dani Fernández van començar força bé, controlant el mig camp i arribant amb certa facilitat a l’àrea rival. Van trobar el premi en el minut 23 amb un impecable cop de cap del central Àlex en una acció d’estratègia. Fins i tot hauria pogut arribar el 2-0 en una claríssima oportunitat de Poch. Va fer una magnífica maniobra per desfer-se del seu marcador i amb tot a favor per ajustar el remat va xutar contra el cos del porter.

Es va esvair la possibilitat de deixar quasi sentenciat el partit i a la represa va canviar el guió. El Badalona va agafar les regnes i va començar a tocar davant la impotència local. El Mercantil es va veure tancat en la seva parcel·la. L’empat, però, va arribar en un penal força dubtós que va transformar David. L’1-1 va deixar molt tocat al conjunt mercantilista, sense capacitat de reacció. I en el minut 77 Gorka va aprofitar una indecisió defensiva per establir l’1-2. En uns emocionants últims minuts d’afegit, hauria pogut arribar l’1-3 a la contra i també el 2-2 en un parell d’accions a l’àrea visitant. Al final, cares de tristesa entre els jugadors locals que hauran de reaccionar aviat per no veure’s enfonsats en la zona baixa de la taula.

FITXA TÈCNICA

Mercantil: Roura; Boira, Alex, Silvestre, Iván, Bernabeu, Ruano, Bru, Kuele, Poch, Portero (Jonan, Sánchez, Munné)

Badalona: Noe; Joel, Adri Guerra, Gorka, Miquel, Víctor, Ángel, David, Ibu, Adri Sánchez, Mac (Albert, Miravet).

Gols: 1-0, min. 23: Alex; 1-1, mi. 65: David de p.; 1-2, min. 77: Gorka.

Incidències: Camp Arraona-Merinals. Uns 200 espectadors.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top