Oci i cultura

Dj Magenta fa vibrar la primera nit de Barrakes

Dj Magenta va omplir l’EspaiConcert i WAS va fer vibrar al poc públic assistent

La nit va començar més freda de l’esperat. Les quatre gotes de pluja havien fet escampar la boira la gent de l’Eix i Prozak soup va començar amb poca assistència de públic la primera nit de Barrakes.

We are standard (WAS), no va ser una excepció, i va començar amb poc públic però molt entregat. Tot i això, els bascos van donar-ho tot, i davant de l’entrega del poc públic van anar animant a que més i més gent s’hi apropés. WAS, però, va oferir un gran concert. Dinàmic, interactuant amb el públic i aconseguint que la gent del voltant s’anés acostant mica en mica a l’escenari. Amb el públic animat del tot i a l’ecuador del concert, WAS ja havien escalfat motors i era el moment d’oferir els grans temes de la nit com ‘The girl who got a kiss without a please’. Finalment, van decidir no fer el clàssic vis, però no per falta de ganes ja que van assegurar que això ja era massa típic així que van decidir fer els dos temes de rigor abans d’acabar però que no es ferien de pregar més del necessari. En resum, WAS no es va fer petit davant de la falta de públic i va entregar-se als més fidels que havien acabat abans d’hora els seus compromisos per ser allà ben d’hora.

Després era el torn de Dj Magenta que s’estrenava com a dj en grans escenaris com el d’ahir. I no va decepcionar. Amb el seu estil electropical que navega còmodament amb l’electrocumbia al capdavant va aconseguir arrossegar un bon gruix de públic fins a l’EspaiConcert de l’Eix Macià.

Comentaris
To Top