ESPORTS

Toni Seligrat: “Estic fotut. L’equip ha fet un bon partit”

Edgar en una de les millos ocasions del partit / LLUÍS FRANCO

El tècnic del CE Sabadell, Toni Seligrat, s’ha mostrat molt orgullós amb el treball dels seus jugadors tot i l’ajustada derrota davant l’ FCBarcelona B: “ quan tu veus tot el que ha fet l’equip contra aquests joves jugadors que tenen un talent innat i defensivament els controles totalment aconseguint que no rematin ni una sola vegada a porteria, no pots sentir-te més orgullós d’aquests jugadors i de l’afició”. En la mateixa línia, Seligrat, ha volgut enviar un missatge a l’afició després d’aquestes primeres jornades on l’equip només ha pogut sumar un punt dels nou possibles afirmant que “no sabeu les ganes que tenim de guanyar i, sobretot, fer-ho davant de la nostra gent. Crec que contra el Peralada i avui -Barça B- l’equip ha fet mèrits per treure el partit endavant però el futbol és així”.

En els instants finals del partit el resultat hauria pogut canviar si l’àrbitre assistent, de Tercera Divisió, no hagués anul·lat un gol de Valentín que hauria significat l’empat a un. Sobre aquesta jugada Seligrat s’ha mostrat realment decebut amb la decisió col·legial afirmant que “és gol. El fora de joc no ha existit”.

Seligrat també ha volgut destacar el partit de Nico Delmonte, una de les últimes cares noves que han arribat a l’equip, afirmant que “tot i arribar fa pocs dies, avui ha fet un bon partit. Serà un jugador que ens vindrà de fàbula”.

La jugada desgraciada

El protagonista del lúnic gol del partit, Aleix Coch ha comentat que “ha estat una jugada molt desgraciada la centrada ens ha agafat en carrera”. En la mateixa línia que el tècnic arlequinat, Coch ha afegit que “hem fet un bon partit deixant a un gran equip sense crear ocasions. La veritat és que en els dos partits a la Creu Alta hem pogut guanyar i només hem sumat un punt”.

Sobre la situació de l’equip a la classificació, el jove defensa arlequinat crec que “no hem de mirar la taula, som conscients del nostre potencial i tard o d’hora arribaran els resultats”.

Comentaris
To Top