Ciutat

El parc de Catalunya concentra els actes de la Diada

Consulta els actes que es faran aquest Onze de Setembre a Sabadell

Ballada de sardanes de l'any passat / LLUÍS FRANCO

Aquest Onze de Setembre l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya es durà a terme, per segon any consecutiu, a l’Eix Macià, davant del pont del llac del parc de Catalunya.

Es tracta de l’ofrena floral ciutadana, que començarà a les 10h, a càrrec del Govern, els diferents grups municipals, entitats, col·lectius, partits polítics i sindicats de la ciutat. Enguany el Cor Lieder Càmera, dirigit per Josep Vila i Casañas, serà l’encarregat d’amenitzar musicalment l’ofrena. La lectura del manifest serà a càrrec d’Isabel Nágera, en representació del Centro Cultural Torre-romeu.

A les 11h, també davant del pont del llac del parc de Catalunya, tindrà lloc la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola, activitat organitzada per l’ACF Sabadell Sardanística i l’Ajuntament.

A les 13:30h, el professor d’Història Contemporània David Ballester pronunciarà la conferència ‘Vides truncades. Vides per no oblidar. Els falsos mites del tardofranquisme i la transició’, a la seu de l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros (av. de Lluís Companys, 81, Masia de Can Rull). La xerrada l’organitzen l’Agrupación i el consistori.

I, per acabar la jornada, a partir de les 14h, serà el moment per a la degustació gastronòmica a la font de Can Rull, organitzada per l’Agrupación Andaluza San Sebastián de los Ballesteros, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Comentaris
To Top