ESPORTS

La plantilla arlequinada es conjura per sortir de la cua

Ángel Martínez en la sessió matinal d'aquest dimecres a Olímpia/Críspulo Díaz (cedida)

La tornada a la feina es va convertir en una conjura general de la plantilla. En una jornada de doble sessió, tècnic i jugadors es van reunir uns minuts per analitzar la situació amb l’objectiu de refer-se del cop patit el passat diumenge i reaccionar. El Sabadell és penúltim a la classificació amb un punt i s’han encès les primeres alarmes a la Creu Alta. Ningú ho esperava després de les bones sensacions esgrimides a la pretemporada i els fitxatges que reforçaven la base de l’any passat, però els resultats no han acompanyat a l’equip de Seligrat.

El segon capità Ángel Martínez, ara primer per la lesió de Migue, es va mostrar convençut de redreçar aquest mal inici de lliga. “No és on volíem estar, és cert, després de fer una bona pretemporada. Però tenim la tranquil·litat de fer les coses bé i lluitar sempre al màxim. Deixar a un equip com el Barça B sense crear una cosa té mèrit i ens dóna confiança”.

Encara que en l’entorn hi pot haver un cert nerviosisme, el missatge de l’Ángel Martínez és d’optimisme. “Això és molt llarg, queden moltes corbes i parades en boxes i segueixo pensant que tenim un cotxe per remuntar cap amunt”. El pròxim partit a Son Malferit davant l’Atlètic Balears serà una altra prova de foc. “Més que ningú volem aconseguir la primera victòria de la temporada. Sabem que és un rival potent i un terreny de joc que obliga a fer altres coses, però el vestidor és conscient de la responsabilitat i ens deixarem la pell per guanyar”.

Toni Seligrat només tindrà la baixa ja coneguda de Migue i podria fer canvis en funció de les característiques del camp illenc, de gespa artificial i dimensions reduïdes. De fet, és un escenari que se li ha donat bé històricament al Sabadell. La temporada anterior va igualar (1-1) malgrat acabar el partit amb només 9 jugadors per les expulsions de Víctor Martínez i Pol Moreno.

Comentaris
To Top